Kunstsamling

Tove og Carsten Løvbjergs Almene Fonds Kunstsamling er samlet af fondens stifter købmand Carsten Løvbjerg gennem de seneste 50 år.

Kunstsamlingen indeholder primært værker fra 1950’erne og frem til i dag, indsamlet med øje for hvad der har været interessant på samtidskunstscenen. Dette har ført til, at fonden i dag har en bred samling af eksempelvis Cobrakunstnerne, Svend Wiig Hansen, Per Kirkeby, Erik A. Frandsen, Adam Saks og Martin Erik Andersen. Desuden rummer samlingen værker af internationale kunstnere som Ola Billgreen, Jiri Dokoupil, Ian McKeever, Georg Bäselitz, Christoph Rückäberle, Andreas Eriksson og Daniel Richter.

Værkerne indgår som en del af udsmykningen i Løvbjerg Gruppens selskaber til glæde og inspiration for medarbejder og gæster. Ligesom de udlånes i forbindelse med museumsudstillinger og på den måde kommer ud til en bredere offentlighed.

Kunstsamlingen er registreret i en database med gengivelse af de enkelte værker. Adgang til databasen kan fås ved henvendelse til Palle Jensen på pj@leinvest.dk

 

Login

Glemt password?